Ons jubileumjaar daagt uit om te komen met iets extra’s. Een traktatie voor de deelnemende organisaties, leidinggevenden, HR en natuurlijk de medewerkers. Gewoon, omdat jullie het verdienen, om jullie te bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen en omdat IGOM na 25 jaar nog steeds staat voor groei van mensen!

Eén van de manieren om dit te vieren is dit aanbod. De IGOM Academie heeft in samenwerking met de Online Academie een speciaal pakket met e-learning trainingen samengesteld, dat aanvullend op ons reguliere aanbod fysieke- en virtuele trainingen beschikbaar is. Dus niet op locatie of in een virtueel klaslokaal, maar je kunt nu ook gewoon een training naar keuze volgen op een moment en op de plek die jou uitkomt.

Deze e-learning trainingen zijn landelijk al een enorm succes! En het goede nieuws is dat jullie, als medewerker, manager en leidinggevende bij één van de aangesloten IGOM-organisaties, er tijdens ons jubileumjaar gratis gebruik van kunnen maken! Het pakket wordt voortdurend aangevuld met nieuwe trainingen.

Registreer je dus vandaag nog, want er staat ook vast een leuke en leerzame training voor jou bij!

Kijk voor meer informatie op IGOM.nl en bezoek de IGOM Academie of klik op deze link en ga er direct heen.

Heb je vragen of tips, neem dan contact op met RMC IGOM via info@IGOM.nl

We wensen je veel leerplezier!