Meester in je Werk week 2020

9 (online) workshops: 74 deelnemers!

IGOM organiseerde van 9 tot en met 13 november 2020 de vijfde editie van de Meester in je Werkweek. Dit initiatief – ondersteund door het A+O fonds Gemeenten – is dé landelijke inspiratieweek voor de (gemeente)professional! De Meester in je Werk Week gaat over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap!

IGOM organiseerde kosteloos negen korte workshops voor medewerkers van de aangesloten organisaties. Toch was deze Meester in je Werk Week anders dan de vier voorgaande edities aangezien de workshops – als gevolg van de coronamaatregelen – niet fysiek maar online plaatsvonden.

Workshops als Hoe organiseer ik inspraak?, De beste versie van jezelf, Help een boze burger en Netwerken voor een succesvolle samenwerking werden bijvoorbeeld georganiseerd. Alle workshops zijn na afloop geëvalueerd. Het gemiddelde cijfer? Een 7,5 en de workshop Netwerken voor een succesvolle samenwerking was de best beoordeelde workshop met een 8,4.

Ruim acht op de tien deelnemers heeft een voorkeur voor een fysieke training op locatie, maar in coronatijd zijn wij blij dat zowel de opleiders als deelnemers positief gebruik gemaakt hebben van de online versies.