Een 25-jarig jubileum kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In februari hebben we een nieuwe editie van het IGOM Magazine verstuurd naar alle organisaties. Omdat de meeste medewerkers – net als wij – vooral vanuit huis werken, hebben we daarnaast deze speciale jubileumsite in het leven geroepen.

Wat kun je verwachten?

Blader eens lekker door het online magazine. Je kunt het menu rechtsboven gebruiken om te navigeren of de knoppen op de pagina’s. Uiteraard vind je hier alle artikelen terug uit het magazine. Je leest er bijvoorbeeld een interview met voorzitter Bert Timmermans en de persoonlijke ervaringen met IGOM terug. Daarnaast kun je teruglezen hoe de start van de Inhuurdesk – tijdens deze turbulente coronaperiode – is geweest. En over turbulent gesproken; hoe denk je dat de GGD het afgelopen jaar heeft ervaren? Veel te lezen dus en als extra bonus hebben we van een aantal interviews ook korte filmpjes gemaakt.

Tijdlijn 25 jaar IGOM

In het magazine kom je (verspreid door het blad) diverse mijlpalen van de afgelopen 25 jaar IGOM tegen. Op de website vind je die tijdlijn ook terug, met nog veel meer beeld- en videomateriaal. Heel leuk om doorheen te lopen. Misschien zie je jezelf of (ex)collega’s nog voorbij komen.

Oproep

Op de website kunnen we nog extra beeld- en videomateriaal toevoegen. Heb jij nog leuke foto’s van een memorabel IGOM-evenement? Mail ze dan – met een korte toelichting en datum – naar info@igom.nl en wij kijken of we het op de website kunnen plaatsen.

Heel veel lees- en kijkplezier!